USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Сумах від нічного авіаудару загинули дев'ять людей, серед них – дві дитини

8 Березня 2022 09:16
У Сумах від нічного авіаудару по житлових будинках на вулицях Роменська та Спартака загинули 9 людей, із них – 2 дитини.

Про це у Телеграмі повідомила Державна служба надзвичайних ситуацій України.

«У Сумах рятувальники ліквідовували наслідки авіаудару, який ворог безжально наніс по житловому сектору... Попередньо, внаслідок обстрілу загинуло 9 людей, з них 2 дитини», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 7 березня в місті Суми ворожа авіація завдала удар по житлових будинках, що розташовані на вулицях Роменська та Спартака.

Як повідомляється, о 23:09 на місце події виїжджали рятувальники, які розбирали зруйновані конструкції будинків та ліквідовували пожежу. Вдалось деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів діставали тіла загиблих людей.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus