USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У системі Приватбанку стався збій

4 Червня 2020 11:23
Зареєструватись у системі Приватбанку сьогодні зранку неможливо. На телефоні та комп’ютері видає помилку, або система висне і не заходить до додатків та програм. Це викликало обурення в мережі.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«Зранку намагаюся зайти до додатка Приватбанку, система висне. Додзвонитися до операторів неможливо», – пишуть у мережі.

У пресслужбі Приватбанку пояснюють, що в системі справді відбувся збій. Зараз працюють над налагодженням.

«Збій стосується саме реєстрації в системі наших додатків. Сталася помилка, і спеціалісти працюють. Буквально за пів години все знову відновиться. При цьому розраховуватися картками банку чи скористатися терміналами можна без проблем. Проплати проходитимуть. Єдина проблема виключно з реєстрацією в додатках. Цим питанням вже займаються спеціалісти», – пояснив прессекретар Приватбанку Олег Серга.

Як повідомило УНІАН джерело в «ПриватБанку», стався збій зв'язку, внаслідок чого недоступна авторизація в «Приват24», усунення проблеми орієнтовно займе близько години. При цьому оплата картами та зняття грошей в банкоматах, як і раніше, доступні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 4 Червня 2020 13:38
І карткою неможливо розрахуватися.
Петро Показати IP 4 Червня 2020 13:43
Про яку "годину" мова, але зараз 14 година і все "вісить". Пів-дня не грузиться.
Іван Показати IP 4 Червня 2020 14:58
Будучи тривалий час клієнтом банку маю підстави стверджувати, що націоналізувавши Приватбанк Україна розписалась, на жаль, у безпорадності і нездатності управляти таким великим і системним банком. Сьогоднішній збій - не виняток, а вже звична прикра для клієнтів реальність. Додавши до збоїв компютерної системи ще й ліквідацію відділень, скорочення мережі банкоматів і постійні черги до працівників у діючих відділеннях, мимоволі виникає бажання попрощатись із колись найбільш продвинутим банком країни.
Петро до Іван Показати IP 4 Червня 2020 20:38
Не знали що за попрошенком ходить слідом пухнастий писець? (з догадайтесь для чого "банковий закон" прийняли)
Benja Показати IP 4 Червня 2020 20:11
10 років все було гаразд, тут на тобі, покращення і все обвалилось, мабудь деталізація не витримує
Любовь Показати IP 4 Червня 2020 22:56
Целый день виснет. Но денежку внучке через терминал перекинула. Интересно как надолго этот висяк. И что из этого последует.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus