USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Змушені годинами чекати у черзі: чому у Луцьку не можна подати показники за газ

3 Серпня 2021 11:50
Лучани не можуть подати до АТ «Волиньгаз» показники лічильника та розрахуватися за газ онлайн через збій у програмі «Особистий кабінет». Унаслідок поломки користувачі змушені годинами чекати своєї черги у центрах роботи з клієнтами.

Про це стало відомо під час оперативної наради у міській раді 3 серпня.

Зокрема, Луцький міський голова Ігор Поліщук поцікавився у начальника Луцького відділення АТ «Волиньгаз» Дмитра Бонюка, чому лучани регулярно скаржаться на неможливість додзвонитися до кол-центру підприємства.

«Напевне тому, що лінія перевантажена», – відповів посадовець.

Окрім цього, він розповів, що через збої у програмі «Особистий кабінет» центри роботи з клієнтами приймають людей.

«Ми працюємо з людьми у центрі роботи з клієнтами – приймаємо показники, проводимо оплату за газ тощо. Окрім того, контролери виїжджають за адресами громадян і самостійно знімають показники», – заначив Бонюк.

«Ви – приватна структура з колосальними доходами, адже люди сплачують і за доставку, і за розподіл газу. Я ще можу зрозуміти проблеми з сервісом у комунальних підприємствах. Але ви ж приватна компанія! Невже не можете нормально налаштувати кол-центр для того, щоб люди не мали проблем та не чекали у чергах? Чому б не поставити ще одну лінію у кол-центрі, не посадити на телефон ще три працівники?» – обурився Ігор Поліщук й попросив керівництво «Волиньгазу» якомога швидше вирішити проблему.

На це Дмитро Бонюк відповів, що на підприємстві вже працюють над цим питанням.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
123 Показати IP 3 Серпня 2021 12:13
показники передаю постійно через Вайбер бот, Дуже удобно і в будь-який час доби. А особистий кабінет так колись і не зміг зареєструвати. Користуйтеся Вайбером.
Ага Показати IP 3 Серпня 2021 12:33
Ви впевнені, що показники по вайберу передаються? Зовсім ні, там також система не працює
лучанка до Ага Показати IP 3 Серпня 2021 12:53
через особистий кабінет просить вказати попередню суму платежу і т.д. Треба удосконалити компютерщикам програму і упроситити, щоб легше було давати показники.або добавити телефони- хай на 104 приймають показники. Також треба удосконалити прийом громадян Укртелеком,які стоять з ранку на вулиці. Прийом до 12- 14 год. людей .
Лучанин до лучанка Показати IP 3 Серпня 2021 14:04
На сайті 104 юа в особистому кабінеті нічого не просить, показники приймає ... і йдуть вони кудись в задній прохід. Та сама ситуація і з Вайбером і з СМС. Вже за декілька місяців нарахували за кожен по 5 кубів через що виникла велика заборгованість. Вказав їм всі показники які не відповідають дійсності. На звернення відповідають що будуть працівники ходити по домівках і фотографувати лічильники, але через ковід це буде не скоро. То в чому проблема записати фактичний показник, а потім ходіть собі фотографуйте та звіряйте. Повний бардак!
К.лучанин до Лучанин Показати IP 3 Серпня 2021 14:35
Все вірно кажете!!!Підтверджую ваш пост. Така ситуація є і в мене , в нашому домогосподарстві. Через попередній збій у роботі в травні по прийому показників нам нарахували лишні куби більше 5куб , ми стільки не спалювали ! Оця контора газова створила ШТУЧНУ ЗАБОРГОВАНІСТЬ !!! Я дзвонив до контролера через цей збій і передавав йому показники коли не можна було передати. Він каже я такий самий як всі споживач. Як буду ходити то зайду до вас , але не ходив. Саме цікаве те , що крім добавки кубів була накручена у квітанції ціна за газ у 2 рази більше ніж по 7.99грн. за куб. Так само кажу ПОВНИЙ БАРДАК! Держава не керована. Зараз дехто скаже так це ринок газу. Відповім - ринку газу у нас НЕМАЄ, а є хаос.
Міщанка до Ага Показати IP 3 Серпня 2021 15:11
Як поставили лічильник почала передавати показники вайбером, але 3 міс тому в приват-24 мені почали виставляти дивні суми та заборгованість...змушена була йти виясняти...виявляється, на сьогодні показники можна передати лише провисівши півдня на телефоні або відстоявши чергу у колцентрі...показники по вайберу, смс та особистому кабінету не враховуються! чому - ХЗ! кажуть - збій!
Марина до Міщанка Показати IP 19 Серпня 2021 01:20
Ми з мамою намагалися кілька місяців поспіль передавати по телефону через колл-центр показники, їх приймали, але при перевірці в особистому кабінеті виявила, що теж не вносили... Показники беруться і рахунки витсавляються "зі стелі"! Куди антимонопольний комітет дивиться? Державна і міська влада? Це з березня ще триває!
Роман Показати IP 3 Серпня 2021 13:01
З квітня не можу подати показники. Пише в обробці, а в останній день місяця пропадають. Дозвонитися неможливо. Написав листа, прислали відповідь, що ковід, всяке таке. Ждіть. Одним словом- монополісти, і немає на них ради.
лоргі до Роман Показати IP 3 Серпня 2021 14:23
в мене аналогічно
Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 13:06
Дійсно передати показники газового лічильника - це проблема.. То не приймають, то вишліть фото. лічильника, то прийдіть особистоюКоли приходиш до дівчат - вони кажуть - йдіть до програмістів. Йоклмн - ви ж берете такі грошиська - організуйте сервіс такий як потрібно
Баранова Показати IP 3 Серпня 2021 13:26
Ні через 104.ua ні через вайбер ні по гарячій лінії. 4 місяць нараховують лише по 10 кубів, щоб потім коли буде газ по 12 а не по 8 порахувати все.
Марина до Баранова Показати IP 19 Серпня 2021 01:21
Свята правда! Так і є!
Починаючи Показати IP 3 Серпня 2021 13:27
з квітня місяця в них збій. Головне людей присилають газ відключити, через неоплату 2 місяців. А те що рахунки з неба виставляють їх не хвилює.
Віктор Показати IP 3 Серпня 2021 14:30
Ситуація з неможливістю нормальної передачі показників газу створена штучно. Потрібно це для того, щоб спонукати людей переходити на тариф 'рівномірний платіж', коли ви платите щомісяця однакову суму за газ, розраховану в залежності від вашого минулорічного споживання, відповідно показник в такому тарифі звіряється лише один раз через рік, якщо спожили більше газу, ніж торік, то доплачуєте різницю. Фактично за цим тарифом ви влітку платите за газ, який споживатиме зимою. Газовим компаніям це потрібно для того, щоб ви поповнили їм касу вільних обігових коштів, яка влітку в них значно менша, ніж в опалювані місяці. Тому і пропонують людям цей 'вигідний' тариф, однією з переваг якого працівники Волиньгазу якраз і вказують відсутність потреби у щомісячній подачі показників. До речі, лінія в них 'перевантажена' з березня місяця, майже півроку не можуть програму та телефонну лінію налаштувати, дуже схоже на правду. Прогнозую відновлення роботи програми після того, як тариф 'рівномірний платіж' перестане бути актуальним.
Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 14:57
Цікаво як цей цирк буде працювати в умовах осіннього карантину (якщо такий буде). І кого потім призначать крайнім.
Міщанка до Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 15:14
крайнім? хто зна...але заплатимо за той цирк таки ми...
-104 Показати IP 3 Серпня 2021 15:10
В Call-центр дозвонитися неможливо і не з березня-квітня а на протязі 2-х років. Це вже не враження а факт, початково було закладено що Call-центр НЕ ПРИЙМАЄ ДЗВІНКИ, всі там в центрах роботи з клієнтами в курсі що дзвінки не обробляються! Про збій програмного забезпечення - Пряма БРЕХНЯ ПРЯМО В ОЧІ. Гроші за газ знають як здерти а на компютери та програмістів ні копійки. Всі проблеми від хитрожопості.
robin good Показати IP 3 Серпня 2021 15:58
все робиться штучно, 21 століття на дворі, який збій, перезавантаженість, хай не лапшать. не можна подати , а потім раз і дописали вам пару кубів, а в маштабах країни!!! певно , не має знайомих в кого б не була така ситуація. Земля кругла , одне радує,
камінчук Показати IP 3 Серпня 2021 16:31
особистий кабінет не працює,дозвонитись в колцентр-постійний збій виклику,передав по вайберу-на опрацюванні,послав смс-на опрацюванні,заніс показники особисто в газову службу сказали,що програма вже не працює і платіжка прийде з розрахункованими показниками.Ви знущаєтесь з людей,які вас годують?????
якого милого Показати IP 3 Серпня 2021 19:04
платив через приват24, показники по газу там вносив, з квітня поля з показниками пропали. В приваті пояснили що газовщики забрали ці поля. Не програма глючить а газовщики. я в шоці, ставлять якусь "середню" ціну яка перевищує майже в 2рази по лічильнику.
Думка Показати IP 3 Серпня 2021 21:05
Волиньгаз мутить, щоб утримувати споживачів. Якщо споживач вирішить змінити постачальника, то йому виставлять захмарну заборгованість. А потім ще треба буде потягатись в судах. Після довгих волокіт споживач передумає відмлвлятись від послуг Волиньгазу.
Олександр Показати IP 3 Серпня 2021 21:19
Це ж кантора яку давно потрібно поміняти працював там жах стид і Взагалі
Підпільник Кіндрат Показати IP 3 Серпня 2021 21:56
Дорогі наші пани! Народ України радить вам кожен дивитись, чим закінчив ніколай чаушеску в Румунії! Ми повільно запрягаєм, але швидко їздимо!!! Пам"ятайте про це!
Адвокат Показати IP 4 Серпня 2021 00:46
Не платіть за комуналку, стаття 55 бюджетного кодексу України
123 Показати IP 4 Серпня 2021 18:36
Такий всюди зараз безлад в країні - повна С.Р.А.К.А.
Ігор Показати IP 19 Вересня 2021 11:39
Зрозуміло що це все штучно створено. І для їхніх цілей. І нема кому нас споживачів захистити в цьому безладі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus