USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Танзанії через перекидання порома на озері загинули 10 людей

31 Липня 2020 13:45
У Танзанії щонайменше 10 людей загинули через перекидання порома на озері Танганьїка.

Про це повідомляє Корреспондент.

«Десять пасажирів загинули, з води врятовані ще 87 осіб, – заявив начальник регіональної поліції Мартін Отіено. – Влада і служби безпеки продовжують з’ясовувати обставини аварії і встановлюють точну кількість жертв».

Озеро Танганьїка відоме в Африці як одне з найбільш небезпечних місць для судноплавства через часті і сильні вітри. Так, наприклад, у червні 9 людей потонули і 51 особа постраждала, коли пасажирський пором перекинувся в танзанійській частині озера Танганьїка.

Танганьїка є найбільш протяжним прісноводним озером у світі з інтенсивним річковим рухом.

Раніше в Танзанії загинули щонайменше 207 осіб під час перекидання порома MV Nyerere на озері Вікторія. На борту судна, яке перевозило вантаж, перебували понад 300 осіб. При цьому паром був розрахований максимум на 100 осіб і 25 тонн вантажу. Врятувалися не більше 40 пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus