USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Таїланді десятки тисяч туристів заблоковані на островах через ураган

5 Січня 2019 09:58
Десятки тисяч туристів не змогли виїхати з островів в Таїланді, до яких рухається ураган Пабук. Про це повідомляє ТСН з посиланням на CNN.

Влада країни зупинила авіаперельоти і рух поромів в регіонах, які опиняться на шляху урагану. Авіакомпанія Bangkok Airways оголосила про скасування всіх рейсів на острів Самуй, закрито аеропорт.

Тисячі відпочиваючих встигли дістатися до материка на переповнених поромах і кораблях, зафрахтованих спеціально для цієї мети. Інші не зможуть повернутися, поки не відновлять транспортне сполучення.

На Самуї залишилися 20 тисяч туристів, але запасів продовольства повинно вистачити, щоб перечекати ураган.

З Пхангана не можуть виїхати приблизно 15 тисяч туристів, ще чотири тисячі застрягли на Тау.

Очікується, що максимальна швидкість вітру може скласти 26 м/с. Ураган триватиме кілька днів.

Пабук став першим ураганом за 67 років, який досяг Таїланду. Цього не траплялося з 1962 року, коли від урагану Harriet постраждали 12 провінцій країни і загинули близько 900 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus