USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Тбілісі прихильники Саакашвілі мітингують біля суду, є затримані

29 Листопада 2021 14:02
Поліція Грузії затримала кількох прихильників колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, які зібралися біля будинку Тбіліського міського суду, де проходить засідання у справі про розгін мітингу 7 листопада 2007 року та розгром офісу телекомпанії «Імеді».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Грузія онлайн.

Серед затриманих – ексмер Тбілісі Гігі Угулава. Його затримали за непокору поліції під час протистояння біля будинку суду, де зібралося близько тисячі прихильників Саакашвілі.

Зазначається, що поліція забрала ще кількох людей.

Ситуація загострилася після того, як поліція закликала мітингувальників звільнити проїжджу частину.

Поліція також застосувала перцевий спрей проти учасників акції після того, як кілька активістів піднялися на дах будки охорони та розмахували прапорами.

За інформацією ЗМІ, кільком постраждалим активістам знадобилася медична допомога, один з них знепритомнів.

Як повідомлялося, сьогодні Саакашвілі вперше після затримання доставили у Тбіліський міський суд. До цього він не брав участі у засіданнях суду навіть дистанційно, а його захисники заявляли про поганий стан здоров'я політика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
От Показати IP 29 Листопада 2021 16:30
Бездельники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus