USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прихильники Саакашвілі анонсували мітинг на понеділок

10 Грудня 2017 18:14
Недільний «марш за імпічмент» у Києві завершився під стінами Генпрокуратури, куди дійшло кілька сотень учасників.

Організатори акції на підтримку затриманого Міхеїла Саакашвілі закликали його прихильників прийти у понеділок до суду, що обиратиме екс-президенту Грузії запобіжний захід, передає ВВС.

Справа слухатиметься у Печерському райсуді Києва (у приміщенні на Хрещатику чи на вулиці Московській).

Точний час, коли розглядатимуть справу Саакашвілі, поки невідомий.

Однак у понеділок ввечері, близько 22:30, спливають 72 години, за які суд має обрати запобіжний захід Міхеїлу Саакашвілі.

Раніше прокуратура заявила, що проситиме для Саакашвілі домашній арешт та електронний браслет.

Нагадаємо, сьогодні організатори маршу з вимогою прийняття закону про імпічмент оголосили 4 вимоги до Верховної Ради України, яка повинна їх прийняти з 19 по 22 грудня. Серед вимог - закон про імпічмент, закон про антикорупційний суд, в другому читанні прийняти закон про вибори. І четверта вимога - відставка генерального прокурора Юрія Луценка.

Як відомо, Міхеїла Саакашвілі затримали 8 грудня пізно ввечері. Політику інкримінується частина 2 статті 256 Кримінального кодексу (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності), яка передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі. Зараз Саакашвілі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Служби безпеки України в Києві. Він оголосив про початок безстрокового голодування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
володя згоранський Показати IP 10 Грудня 2017 18:45
Михо! Вали в свою Грузию! там тебе вже давно чекають... Залиш нашого Петю резидентаи хай дальше обувае и одягае украинцив своими обицянками-цяцянками... Вся влада хоче спокою щоб и дальше була трын-трава...Ин а що тоби ци проплачени митинги???? Вони тебе закриють за грати и дальше будуть грабити украинський люд...
Кіндрат Панасович Показати IP 10 Грудня 2017 19:18
Це ж скільки бабосів! Кожному заплатити. Жесть.
ще не зовсім свідоми до Кіндрат Панасович Показати IP 10 Грудня 2017 21:31
Чотири роки тому в рази більше дєнєг пішло.
Андрій Показати IP 10 Грудня 2017 22:46
Д*біл ти кіндрат панасович!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus