USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ТМО Володимира розпочали ремонтувати приймальне відділення

2 Грудня 2022 08:57
Днями підрядна організація розпочала виконувати роботи з будівництва нового приймального відділення Територіального медичного об’єднання у Володимирі.

По це повідомили у міській раді.

Біля ТМО нині працює спецтехніка, яка займається підготовкою траншей для облаштування фундаменту приймального відділення. Міський голова Ігор Пальонка оглянув перебіг робіт разом із генеральною директоркою Тетяною Ващук.

Загальна вартість об’єкта – близько 26 мільйонів гривень. У цю суму входить будівництво приймального відділення, навісу для автопарку невідкладної медичної допомоги та внутрішні ремонтні роботи.

Зауважимо, сучасне приймальне відділення – вимога не лише часу, а й необхідна умова створення на базі ТМО кластерної лікарні. Через те, що медичний заклад свого часу не отримав статусу опорного, було втрачено можливість отримати кошти з держбюджету на будівництво приймального відділення. Відтак на сесії міської ради прийняли рішення збудувати його за кошти місцевого бюджету.

Окрім того, у ТМО встановили ще один дизельний генератор потужністю 200 кіловатів та вартістю 1,5 мільйона гривень. Цей генератор стане резервним джерелом живлення на випадок проблем з електропостачанням та зможе забезпечити безперебійну роботу твердопаливної котельні лікарні, кисневої станції та іншого медичного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus