USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині намагалися пограбувати лікарню

27 Січня 2015 17:07
Сьогодні вночі невідомі зловмисники намагалися пограбувати Володимир-Волинське територіально-медичне об’єднання. Щоправда, ні грошей, ні інших цінностей не винесли.

Зі слів головного лікаря ТМО Олександра Клачука, зловмисники нанесли лікарні господарські та моральні збитки. У поліклініці, реєстратурі та адміністрації лікарні злочинці пошкодили двері, замки та вікна.

На питання, чи проникли крадії до кабінетів головного лікаря та його заступників Олександр Клачук відповів: «Без коментарів».

«Зловмисники щось шукали, але я не можу зрозуміти, що саме. Я найбільше переживав за оргтехніку, бо вона нам дорого коштувала, але, дякувати Богу, все на місці. Щодо лікарняної каси, то вона щодня здається в банк, і залишку коштів у ній немає. На території закладу у нас дві каси, і, згідно вимог нормативних документів кошти з каси здаються в банк», - розповів головний лікар і додав, що в закладі тепер потрібно робити ремонт.

Більше року тому Володимир-Волинську лікарню вже грабували. Тоді крадії проникли в кабінет до одного із заступників та винесли певну суму його особистих коштів.

Згідно з неофіційною інформацією, правоохоронці розглядають версію, що окрім грошей, на меті у злочинців було заволодіти наркотичними препаратами, які є в кожній лікарні.

Зараз Володимир-Волинське ТМО працює у звичайному режимі.

Згідно з повідомленням прес-служби волинської міліції, слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області за даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Працівники Волидимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звертаються до жителів міста та району з проханням допомогти у встановленні особи, яка могла вчинити правопорушення. У разі наявності інформації просимо повідомити за телефоном 102, 2-25-70, або 2-26-00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus