USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У травні ринок легкових авто в Україні скоротився на 15%

1 Червня 2020 13:11
За місяць українці придбали і зареєстрували майже 6 тисяч нових автівок.

Про це йдеться на сайті Укравтопрому.

Найпопулярнішою маркою на ринку нових легкових автомобілів у травні, як і торік, була TOYOTA. Протягом місяця 1026 автомобілів цієї японської марки поповнили український автопарк. Однак від свого минулорічного результату Тойота відстала на 17%.

На другому місці знову RENAULT, в активі якої 851 реєстрація, що на 12% менше, ніж роком раніше.

Третя позиція і 51 відсоткове зростання у KIA, автомобілі якої обрали 671 автомобіліст. Ріст попиту на автомобілі KIA підняв вгору у травневому рейтингу цю корейську марку відразу на дві сходинки.

На четвертому місці – SKODA, яка роком раніше була на шостому місце. Але, незважаючи на підйом у рейтингу, реалізація Шкод скоротилася на 9% – до 289 автівок.

Завершує п’ятірку лідерів травня з результатом 270 зареєстрованих авто – MERCEDES-BENZ, що у минулому році займав лише чотирнадцяту позицію. Травневий попит на автомобілі з трипроменевою зіркою в Україні зріс на 71 відсоток.

Бестселером місяця став автомобіль KIA Sportage з результатом – 593 реєстрації.

Всього за п’ять місяців 2020 року свої перші реєстраційні номери отримали майже 30 тис. легкових автомобілів, що на 7% менше, ніж за аналогічний період минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus