USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У ТРЦ в Луцьку задимілося приміщення піцерії

4 Грудня 2021 19:35
Сьогодні, 4 грудня, у ТРЦ «ПортСіті» задимілося приміщення піцерії «Skorini». Оголосили про евакуацію.

Про це повідомили у соцмережах.

Задимлення сталося близько 15 години, коли у ТРЦ було багато відвідувачів. Зненацька почала лунати сирена, яка попереджала про пожежну небезпеку. Ескалатори та ліфти зупинили. Почали опускати протипожежні завіси, блокувати вікна, проходи. Людей просили без паніки рухатись до виходу. Проте на прохання не всі відвідувачі зреагували, багато з них навіть з маленькими дітьми продовжували гуляти задимленим торговим центром.

Водночас охорона відмовчувалася й не коментувала нічого.

Лишень пізніше на офіційній сторінці ТРЦ адміністрація повідомила, що спрацювання пожежної сигналізації відбулось внаслідок задимлення піцерії «Skorini».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2021 01:28
Ніхто нікого не виводив. Охорона сама не знала що робити, чи скеровувати чи ні людей до виходу. Нічого толком не пояснювали. Просто сказали, що хтось натиснув кнопку. Кіносеанси то вмикали, то зупиняли. І знову ж, ніхто нічого не пояснював.
Народна прокуратура до Лучанин Показати IP 5 Грудня 2021 12:51
От як ти думаєш, для чого вигадали пожежну сигналізацію? Щоб такий , як ти, дятел очікував, що скаже йому інший дятел - охоронник? Усім, абсолютно усім людям у всьому світі зрозуміло - спрацювала сигналізація - потрібно залишити приміщення. Чи не так?
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2021 01:31
Відвідувачі вийшли і авто почали залишати парковку... І зразу вилізла купа проблем: швидко оплатити за парковку не можливо, велетенські черги, апарат для оплати не приймає новіші купюри, автомат для оплати не має здачі... Купа машин зразу заблокували всі проїзди понад ПортСіті і у випадку пожежі жоден автомобіль пожежників чи швидкої допомоги і близько б не підїхали перші 10-20 хвилин...
Вася Показати IP 5 Грудня 2021 03:40
У Керма Порт Сіті недолуга керівниця. На підприємстві немає фахівців , усіх розігнала. Дуже велика плинність кадрів, нема кому слідкувати за технічним станом і не тільки. От і трапляються такі випадки. А охорона ТРЦ це окрема тема, при виникнення якогось питання просто втікають.
Орест Показати IP 5 Грудня 2021 09:37
Зовсім не дивно, що стаються такі випадки в ПОРТ СІТІ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus