USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Reserved», «Мегаспорт», «House»: в «Порт Сіті» жінка регулярно обкрадала магазини одягу

23 Березня 2020 22:59
У торгово-розважальному центрі «Порт Сіті» жінка родом з Сумщини регулярно обкрадала відомі магазини одягу. Також одну крадіжку вона здійснила в ТЦ «Варшавський».

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з 13 жовтня по 22 листопада минулого року раніше судима уродженка Сумщини здійснила сім крадіжок у відомих магазинах одягу в ТРЦ «Порт Сіті» та ТЦ «Варшавський». Зокрема, злодійка обікрала «Мегаспорт», «Ліга Спорт», «House», «Мохіто», «Reserved» та «Cropp».

Загальна сума викраденого становила близько 21 тисячі 500 гривень.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена визнала свою вину та неспорювала фактичних обставин злочинів. Вона відшкодувала збитки, щиро розкаялася та просила суворо її не карати.

Відтак, суд призначив їй покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши цей термін на умовний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus