USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центральному парку Луцька планують збудувати вбиральню

26 Лютого 2020 12:15
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки планують побудувати вбиральню.

Про це йшлося 26 лютого під час засідання 70-ї сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли питання про надання комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування громадської вбиральні на вул. Глушець.

Депутат Микола Федікуточнив, чи не буде виникати екологічних питань, оскільки там немає каналу та скільки потрібно вирізати дерев для будівництва, адже площа ділянки становить 7 соток.

Депутат, радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що громадську вбиральню потрібно було облаштувати багато років тому.

«Її обіцяли зробити підприємці, які орендують парк атракціонів. Місце було обране оптимальне, воно рівновіддалене від усіх атракцій, якими користуються лучани, також воно віддалене від водних каналів у Центральному парку. Буде передбачена пеленальна кімната для мам. Це має бути нормальний санвузол», – поінформував Ігор Поліщук.

Депутати підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
andrij Показати IP 26 Лютого 2020 12:29
Давно пора, а то как звери по кустам ....
Лучанин до andrij Показати IP 26 Лютого 2020 13:47
В центральному парку є вбиральня, проста але є. Звичайно хочеться щоб вона була краща. Сподіваюся що та що є залишиться як безкоштовна альтернатива для тих в кого не буде грошей щоб заплатити. А коли вбиральня біля драмтеатру буде відремонтована та запущена чи люди і так вже звикли терпіти?
Луцьк Показати IP 26 Лютого 2020 15:07
Чергова спроба роздати землю в парку під забудову ! На площі у сім соток не то шо нужник, а інтивідуальне господарство збудувати можна ! Деякі домоволодіння в Луцьку мають меншу земельну ділянку. На другому поверсі появиться ресторан, на третьому готель - бордель з парковкою ! Запитайте Булу, чого він в ценрі не хоче туалет відремонтувати ? А з гинделиком - сьогодні увечері вже би розпочав ! Такі споруди повинні будуватися як комунальні і фінансуватися за кошти міського бюджету ! Тоді не буде спокуси і корупції ! Або відремонтуйте старий туалет - там копійчані витрати. А то люди сміються із ваших ви...бонів - то дитяча церква, то в туалеті пеленальна кімната, то кальян в міськраді !
Народна прокуратура Показати IP 26 Лютого 2020 15:55
Сьогодні це вже друге повідомлення про виділення землі в парку під забудову. Що, треба терміново все що можна роздерибанити перед місцевими виборами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus