USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центральному парку Луцька – відкрите тренування «воїнів Любарта»

18 Червня 2018 09:03
Останнє відкрите тренування волинських бійців ММА перед масштабним міжнародним турніром «Воїни Любарта» відбулося у Центральному парку у Луцьку.

Як розповів один з організаторів турніру, президент Волинського регіонального клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков, 17 червня у Центральному парку відбулося останнє відкрите тренування перед турніром, що 24 червня відбудеться у Луцькому замку. Другий міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» збирає представників шести країн світу.

Вже з понеділка зустрічатимуть іноземні делегації, підготовка до турніру перейшла в найбільш активну фазу, готуються до ще одного шоу, що відбудеться 23 червня о 21.00 у комплексі сімейного відпочинку «Ротонда»: відбуватиметься «битва поглядів», тобто, офіційна процедура зважування, у вигляді шоу, з виступами вокалістів, світловим шоу, виходом кожного зі спортсменів під музику з прапором своєї країни. Вхід на цей захід буде безплатним.

Виступають представники чотирьох луцьких клубів – «Прайд», «Воїн», «Гарда» та «Легіон», також долучиться команда з Ковеля. До програми додали деякі зміни, тож відбудеться ще два поєдинки, загалом відбудуться 18 рейтингових поєдинків за правилами MMA, деякі будуть аматорськими (учасники віком до 18 років), деякі – професійними (учасники віком до 35 років). У турнірі братимуть участь спортсмени з Азербайджану, Туреччини, Словаччини, Франції, Білорусі та Узбекистану.
Завдяки таким заходам волинських спортсменів активно запрошують у різні країни світу, їх запрошують відвідати навчально-тренувальні збори у Франції, є пропозиції щодо участі у рейтингових поєдинках у Китаї, отже, все залежить від того, як вони проявлять себе на турнірі «Воїни Любарта». Такі змагання дають поштовх для їхнього виходу на міжнародну арену. Турнір є важливим, тому що виявляє талановитих титулованих спортсменів, відкриває їм дорогу у великий спорт.

Олександр Кулаков відзначив, що вдячний Фонду Ігор Палиці «Тільки разом» та особисто Ігорю Палиці за підтримку спорту високих досягнень. Фонд є головним партнером турніру.

Від змагань очікують багато глядачів, яскраве шоу та видовищні поєдинки. Головною ідеєю турніру є популяризація цього виду спорту, здорового способу життя, активного відпочинку та занять спортом серед молоді. Це найголовніша ідея, тому тренування проводять у відкритих місцях, за межами спортзалів, щоб усі лучани бачили, як тренуються луцькі спортсмени та цікавилися ММА.

Олександр Кулаков відзначає підвищення популярності ММА у Луцьку протягом останніх років: організовували кілька міжнародних турнірів (турнір «Воїни Любарта» стане п’ятим з них), а також чемпіонат та кубок України з ММА. Якщо інтерес до цього виду спорту надалі підвищуватиметься і молодь активно долучатиметься до нього, змагання обіцяють організовувати і надалі.

«У Луцьку цей вид спорту розвивається дуже активно і наша команда входить до трійки найсильніших регіонів України. Думаю, що у нашому регіоні потрібно підтримувати ці бойові мистецтва, тому що у нас це вдається, у нас є талановиті діти та дорослі спортсмени. Такі турніри, як «Воїни Любарта» підтримують цих спортсменів», - відзначає Олександр Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus