USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центральному парку Луцька заборонили рибалити

5 Вересня 2018 11:19
В каналах Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки заборонили виловлювати рибу, адже це є порушенням правил рибальства, за які передбачається штраф.

Про це йшлося 5 серпня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, відповідно до правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України забороняється лов водних живих ресурсів у підвідних і магістральних каналах, відводах рибогосподарських та меліоративних систем, в шлюзових каналах тощо.

Тобто здійснення любительського рибальства в меліоративних каналах на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки являється порушенням правил рибальства, за яке настає відповідальність згідно з ст. 85 КУпАП у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 34 до 170 грн.)

Зазначимо, що весною 2018 року за кошти міського фонду охорони навколишнього природного середовища проведено зариблення каналів парку 2-річним мальком рослиноїдних видів риб: білий амур – 72 кг, білий і строкатий товстолобики – 150 кг на загальну суму 9 тис. 930 грн, і в подальшому також планується проводити зариблення.

Отож, члени виконкому взяли інформацію до відома та доручили відділу інформаційної роботи довести до відома громадян інформацію про заборону здійснення любительського рибальства в меліоративних каналах на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 5 Вересня 2018 12:50
Заборонити мало, потрібно ще контролювати. Рибалок там вдосталь.
Анатоль_ до Ігор Показати IP 5 Вересня 2018 13:42
Що ж це таке робиться, люди добрі! Як тепер жити простому роботязі?Я в шоці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus