USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центральному парку Луцька відкрили оновлені алеї. Фото

17 Жовтня 2017 17:32
Оновлені алеї, реконструкцією яких займалися представники бізнесу міста Луцька, відкрили у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Відкриття 6 оновлених алей парку за участю представників міської влади та бізнесу відбулося 17 жовтня.

За словами радника міського голови Ігоря Поліщука, ця реконструкція є найбільшою реконструкцією парку за часів незалежності України.
«Люди, які долучилися до такої важливої справи, є насправді друзями Луцької міської ради, друзями всієї громади. Те, що відбулося цього літа в парку, продовжилося восени – це найбільш глобальна реконструкція парку за часів незалежності. Ми бачимо, наскільки люди це цінують, наскільки це подобається лучанам за кількістю відвідувачів, які гуляють парком.

Ми бачимо, скільки людей приїжджає до Луцька з інших міст Волинської області – в першу чергу вони хочуть подивитися, як відбулася реконструкція у нашому парку. Я хочу, щоб ми пригадали, яким парк був до цього, - насправді було навіть трішки соромно привести гостей міста, туристів. Сьогодні це місце стало родзинкою у нашому місті. Тут самому приємно відпочивати», - зазначив Ігор Поліщук

Як розповів радник міського голови, реконструкція парку відбулася завдяки людям, які вклали свої кошти в реконструкцію цього парку, які об’єдналися навколо покращення цього парку. Він подякував представникам бізнесу, оскільки, за словами Ігоря Поліщука, це прецедент, коли стільки підприємців об’єдналися - це люди, які люблять своє місто, прагнуть його розвитку. Вони показали результат, який залишиться на десятки років для лучан.

«Є розмови, що не потрібно відкривати, оскільки це пафосно та нагадує совок, але я вважаю, що відкриття потрібні, щоб подякувати тим людям, які вийняли зі своєї кишені декілька сотень тисяч гривень і виділили для нашого міста», - зауважив Поліщук.

Подяку Луцького міського голови вручили Ігорю Алєксєєву, який був співавтором ідеї та активно висвітлював і допомагав у реконструкції парку.
Опісля вступного слова учасник відкриття попрямували почергово відкривати оновлені алеї.

Алею справа від центрального входу оновили за рахунок ТзОВ «Волиньтабак» - там вклали бруківку та встановили нові лавочки.
Реконструкцією алеї від Старого ринку до Центральної алеї займалося ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» - за допомогою підпримства було укладено 1320 квадратних метри бруківки.
Від центрального входу до переходу між меліоративними канавами оновлював ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», від переходу між меліоративними канавами до «Ротонди» обслуговуючий кооператив «Яровиця», за допомогою якого уклали 798 метрів квадратних кольорової бруківки.
Алея від переходу між меліоративними каналами до вулиці Глушець оновлена завдяки «Луцькомунбуд» - 560 метрів квадратних кольорової бруківки, від переходу між меліоративними канавами до центрального входу в парк – завдяки ТзОВ «Забіяка» та приватному підприємцю Юлії Дмитрук.


Оновлена алея парасольок з’явилася за сприяння депутата міської ради Сергія Були та ПП «Ространс».
Насамкінець Ігор Поліщук зауважив, що це лише перший етап реконструкції, оскільки вже є люди, які готові долучитися до реконструкції парку наступного року.

«Ми сподіваємося, що ця позитивна хвиля продовжиться», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
238 Показати IP 17 Жовтня 2017 18:58
Надовго?
Асс до 238 Показати IP 17 Жовтня 2017 23:34
Все залежить від нас!
хехъ до Асс Показати IP 20 Жовтня 2017 11:19
вы в ответе за соседа?
Сафіна Показати IP 17 Жовтня 2017 19:54
Парасольки примітивні ,але хоч щось ...
хехъ Показати IP 20 Жовтня 2017 11:20
да, парк становится красивым, но работы еще много

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus