USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Києва вщент згорів автомобіль сина ексглави НБУ Гонтаревої

5 Вересня 2019 10:28
У четвер, 5 вересня, у центрі Києва дотла згорів автомобіль Audi А7, на якому їздив син ексглави НБУ Валерія Гонтаревої.

Пожежа сталася близько опівночі на вулиці Володимирській, 69. Рятувальники прибули на місце за кілька хвилин, але машина вже згоріла, пише Інформатор.

Жителі сусідніх будинків розповіли виданню, що за кермом Audi їздив старший син ексглави НБУ Валерія Гонтаревої. Правоохоронці не стали коментувати даний факт. Автомобіль стояв в арці за парканом, який був закритий. А у двір будинку, тобто ближче до машини, можна було потрапити тільки через під’їзд, на дверях якого встановлений домофон.

Після повної ліквідації пожежі рятувальники повідомили співробітникам поліції свої припущення, що це цілком міг бути підпал. Audi згоріла дотла занадто швидко, але точна причина буде відома пізніше.
Відзначимо, що декларація Гонтаревої останній раз оновлювалася в 2018 році і серед тих авто, які вказані в ній, Audi А7 не було. На акаунті дружини Антона Гонтарева Валерії Томашевської в Instagram фото з машиною немає. Єдине, що дійсно пов’язує сина ексглави НБУ з подією, це те, що пожежа сталася на вулиці Володимирській, 69.

За даними онлайн-сервісу перевірки компаній YouControl, в одній з квартир саме за цією адресою знаходиться офіс компанії «Ревізіон». Що цікаво, одним з її співвласників і бенефіціаром є саме Антон Олегович Гонтарев. В описі компанії також позначена деяка інформація про бенефіціарів та співзасновників. Там зазначено, що Гонтарев також проживає на вулиці Володимирській (номер будинку конфіденційна). Тому цілком можливо, що його авто було припарковано у дворі цього будинку.
На щастя, ніхто з людей не постраждав, пожежа також пошкодила двері і проводку під’їзду. На місці працювали правоохоронці та рятувальники. Причина та деталі події з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правдива Показати IP 5 Вересня 2019 11:37
Карма вона така...
Народна прокуратура Показати IP 5 Вересня 2019 12:22
Мало!
Andrij Показати IP 5 Вересня 2019 13:23
еще наворуют

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus