USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У центрі Луцька запрацює новий офіс

2 Липня 2020 12:15
У середмісті Луцька – на вулиці Євгена Сверстюка – облаштовують нове офісне приміщення.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення про надання громадянину Віталію Камцю на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування офісного приміщення на вулиці Євгена Сверстюка, 11 (площею 0,0167 га).

Як розповів керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, будівництво офісу поки не завершене, тому запропоновано надати Віталію Камець ділянку на умовах оренди терміном на 5 років.

Депутат Павло Данильчук, своєю чергою, запропонував надати земельну ділянку в оренду терміном на один рік.

Врешті обранці громади підтримали проєкт рішення. Невдовзі з Віталієм Камець буде укладено договір оренди землі. Орендар зобов’язуватиметься забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, що проходять вищезгаданою території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 2 Липня 2020 12:24
Вже побудував,а тепер бере в оренду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus