USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька демонстрували автомобільну техніку

29 Листопада 2018 14:57
Техніка, придбана для потреб ОТГ, автомобілі поліцейських, медиків, прикордонників та рятувальників: виставку автомобільної техніки організували у центрі міста.

Виставка техніки відбувалася на Театральному майдані у рамках засідання Волинської Ради Регіонального Розвитку 29 листопада.

Зокрема тут можна було побачити комунальну техніку волинських ОТГ, придбану протягом 2016-2018 років. Так, Боратинська ОТГ придбала сміттєвоз вартістю 2,698 мільйона гривень та трактор «Беларус» з причіпом. Протягом трьох років сміттєвози купували також Павлівська, Княгининівська, Прилісненська та Шацька громади. Своєю чергою, під час засідання голова ОДА Олександр Савченко визнав, що «у Княгининівській громаді – Європа», зауваживши, що настільки подібних на Європу громад в Україні практично немає, за винятком міста Ірпінь, що на Київщині.

Також демонстрували спеціалізовані автомобілі швидкої медичної допомоги, техніку рятувальників, поліції, Державної прикордонної служби, новий спеціалізований автомобіль «ветеринарна допомога» Держпродспоживслужби.

Габаритно-ваговий комплекс управління Укртранспбезпеки у Волинській області коштує 1,4 мільйона гривень. Транспортний засіб обладнаний приладом для вимірювання габаритних розмірів транспортних засобів; зчитувачами цифрових та аналогових тахографів; телескопічною лінійкою для визначення висоти транспортних засобів; ноутбуком та багатофункціональним пристроєм та іншим обладнанням. З початку 2018 року на вагових комплексах перевірили 4601 автомобіль, склали 402 акти, сплатили до держбюджету коштів на суму майже два мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus