USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Луцька силачі тягали вагу понад 500 кілограмів та били рекорди. Фото

24 Серпня 2020 17:30
Жим ногами 600 кілограмів, перекидання покришки 350 кілограмів та парна станова тяга 400 кілограмів – у центрі Луцька силачі одного з місцевих спортивних клубів за підтримки міської ради влаштували для лучан круте силове шоу.

Дійство відбулося у День прапора 23 серпня на вході у центральний парк.

На присутніх глядачів очікували не лише виступи учасників, які свою силу, піднімаючи та штовхаючи вагу від 360 до 600 кілограмів. Вони й самі брали участь у різних конкурсах, де мали змогу виграти абонементи до спортзалу, спортивне харчування та інші цінні призи.

Один з тренерів спортивного клубу «Плаза» Роман Зелінський розповів Інформаційному агентству Волинські Новини, що силове шоу відбувається вже не вперше, однак цього року на ньому поставили кілька рекордів.

«Цього року силачі поставили рекорди у трьох вправах: жим ногами, жим гантелей та жим лежачи. Відзначу Василя Петрищака, який встановив рекорд, піднявши 700 кілограмів, для нього це було непросто, адже цю вагу він підіймав вперше», – сказав Роман Зелінський.

З його слів, організація шоу була нелегкою, зважаючи на каратинні обмеження, коронавірус дуже вплинув на пауерліфтинг та увесь спорт загалом.

«Карантин дуже серйозно вплинув на пауерліфтинг та увесь спорт. Ще до пандемії ми готувалися до змагань, які мали відбутися весною, але через карантин нам не дозволили виступати та тренуватися. Змагання постійно переносилися, тому ми виступали літом. Незважаючи на карантин, мої спортсмени підготувалися досить достойно. Два моїх підопічних вибороли срібну та бронзову медалі на Чемпіонаті України, один із них отримав звання майстра спорту», – зазначив тренер.

Відзначимо, що дійство не обмежилося лише виступами силачів, також глядачі мали змогу побачити перформанси від танцювальних гуртів та показові виступи боксерів.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує подивитися, яким було силове шоу в центрі Луцька.

Фото: Сергій Назарук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сергій Показати IP 24 Серпня 2020 18:06
Якось ви негарно, використали чужі фото, і з своїм підписом Волинські новини...
Волинські Новини до Сергій Показати IP 24 Серпня 2020 18:16
Фото журналісту особисто надав Василь Петрищак і дозволив ставити наше лого.
Аndrij Показати IP 24 Серпня 2020 19:36
А где маски на лицах, или Коронавирус в Луцке уже прошел????
Внук до Аndrij Показати IP 24 Серпня 2020 23:21
Пройшов.
ототак Показати IP 24 Серпня 2020 19:55
Скільки на вулиці людей, таке скупчення заборонене, масок немає, відстань яка... а потім будуть казати звідки збільшення захворівших? Через два тижні не дивуйтесь цифрам від медиків!
Хех Показати IP 24 Серпня 2020 22:50
Які ви дурні короновірусні. Сидіть вдома, без вас на вулицях так класно)))
Анонім до Хех Показати IP 25 Серпня 2020 06:59
Без нас і в інфекційній класно
Хех до Анонім Показати IP 25 Серпня 2020 09:34
Нас там теж нема, чудікі ви короновірусні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus