USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку відзначили свято батька. ФОТО

20 Вересня 2010 13:35
На Театральному майдані Луцька відбулася соціальна акція, приурочена до свята батька.
Її організаторами виступили обласний благодійний фонд «Переображення» та відділ у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради за підтримки міжнародної громадської організації «Міжнародний центр батьківства», повідомляє «Волинська правда».
Дівчата і юнаки у футболках із написами «Я люблю тата» та ін. опитували перехожих на предмет доцільності запровадження Дня батька. Окрім того, цікавилися, скільки часу мешканці міста проводять зі своїми татусями, чи бере тато участь у вихованні дітей, чи забезпечує родину.
День батька планують святкувати щорічно кожну третю неділю вересня.
Мінусом організації дійства стало те, що свято відповідального батьківства почалося на годину пізніше. Проте це не заважало малюкам змагатися у конкурсі малюнків на асфальтів та малюнків на папері. Конкурс носив назву «Мій тато найкращий». Також на Театральному майдані відбулося силове шоу «Team Extreme».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus