USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У центрі Луцька відбудеться екологічний фестиваль

8 Травня 2018 15:29
19 травня на Театральному майдані обласного центру Волині відбудеться екологічний фестиваль «Зелена школа».

Про це йшлося 8 травня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад, у наступну суботу, 19 травня, в рамках відзначення Дня Європи на Театральному майдані відбудеться екологічний фестиваль «Зелена школа».

«Фестиваль відбудеться, як захід українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами, за рахунок якого місто доотримає ще 12 контейнерів для роздільного збору сміття. Зокрема, проект реалізується Луцькою міською радою та адміністрацією краю Ліппе», - зазначив Григорій Недопад та додав, що на фестивалі буде багато ігор, квестів та конкурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 8 Травня 2018 15:59
Сморід фестевалю не завадить ?
еколог Показати IP 8 Травня 2018 17:46
Невдало вибране мiсце проведення,на Вишковi його провести бiля очисних,там е i сморiд i наглядна демонстрцiя того ,що викидаеться у рiчку,щоб показати як мiсцева влада дбае про екологiю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus