USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Екологічний фестиваль «Зелена школа» – у Луцьку

19 Травня 2018 16:12
Конкурси, ігри, майстер-класи, розваги та призи – усе це відбувається під час екологічного фестивалю у Луцьку «Зелена школа».

На Театральному майдані близько 300 дітей долучилися до свята, яке триватиме впродовж цілого дня.

Зауважимо, що фестиваль реалізується в рамках українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами» Луцькою міською радою та Адміністрацією краю Ліппе ФРН.

Учасникам фестивалю не дають сумувати ведучі, які розважають дітлахів, вони відгадують загадки, виконують різні завдання, змагаються в еко-тематиці.

Для себе відвідувачі фестиваль виготовляють браслети, скарбнички, брошки, дають «друге життя» старим речам.

Усі охочі можуть зробити собі біо-тату та отримати на згадку чудові світлини у фотозонах.

Окрім цього, на Театральному майдані відбувається акція «Здай використану батарейку і лампочку - врятуй їжака - отримай цукерку».

«Наш екофестиваль це один із заходів проекту «Екологічна дружба понад кордонами», згідно з яким в місті відбудеться багато екологічних заходів, зокрема і закупівля екоконтейнерів для сміття. Тут багато цікавих зон, де можна розважитися та долучитися до майстер-класів, а на сцені постійно відбуваються конкурси з подарунками, щоб підвищити екологічну свідомість дітей. Адже природу потрібно шанувати та берегти», - розповідає в.о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus