USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі міста лучани пізнавали культуру Польщі

18 Травня 2019 19:00
Малюнки на асфальті, майстер-клас із виготовлення українського та польського прапорів, розмальовки та сердечка на обличчях – у центрі Луцька тривають святкування до Дня Європи.

Так, у рамках майстер-класу «Дізнаємося про Польщу разом», який тривав на Театральному майдані 18 травня, всі охочі могли ознайомитися з історією Польщі та більше дізнатися про культуру сусідньої держави.

Головні ж розваги влаштували для дітей: вони залюбки розфарбовували розмальовки, формували з паперових смужок прапори Польщі та України, а також робили малюнки на асфальті.

За старання юні митці отримували печиво з побажаннями.

Зазначено, що до Дня Європи різноманітні забави для дітей і дорослих протягом усієї суботи тривають теж у центральному парку міста.

А увечері всіх лучан кличуть на концерт у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus