USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У центрі міста лучани сформували серце для ЗСУ. Фото

10 Вересня 2022 14:48
На Театральному майдані відбулася громадська акція «Українська вишиванка». У рамках уже традиційного флешмобу лучани цього року сформували абревіатуру ЗСУ та сердечко.

Таку акцію в місті проводять із 2007 року. Участь у ній залюбки беруть і дорослі, і малі. Цього року традиційний захід приурочили до Дня міста.

Учасники флешмобу щоразу «вишивали» різноманітні зображення: карту України, слова «Україна», «Луцьк», В’їзну вежу Луцького замку, тризуб, корону Вітовта, ключ від міста, вінок. Робили напис «Я люблю UA» тощо.

Нині лучани утворювали абревіатуру ЗСУ і велике серце поруч.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, це вже п’ятнадцята акція, яку лучани з радістю проводять.

«Сьогодні, звісно, ми робимо символічний напис – ЗСУ – та сердечко. Цим ми демонструємо свою любов, повагу та підтримку тим хлопцям і дівчатам, які боронять нашу землю від окупанта. Вони – Герої. І нині День міста ми проводимо для них і заради них. У нас немає святкувань – лише патріотичні заходи», – наголосив він.
Акції «Українська вишиванка» передував теж уже традиційний велосипедний пробіг у вишиванках маршрутом тролейбуса №15а.

Читати ще: Велосипедисти у вишиванках із нагоди Дня міста проїхалися вулицями Луцька. Фото

А після флешмобу на Театральному майдані діти вручили листівки зі словами вдячності військовослужбовцям 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, що базується в Луцьку.
Із привітанням з нагоди Дня міста до присутніх звернувся керівник фізичної підготовки і спорту військової частини А0959, підполковник Руслан Бродовський.
Він висловив переконання, що нині кожен на своєму місці робить усе можливе заради якнайшвидшої перемоги України, а також вручив подяки за плідну співпрацю голові правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерині Шкльоді та директору департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимиру Захожому.
Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus