USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сімейний флешмоб у Луцьку потішив любителів солоденького

7 Квітня 2015 12:50
У вихідні у Луцьку відбувся сімейний флешмоб з колясками. Головна ідея заходу полягала у приверненні уваги громадськості до проведення масштабного фестивалю добра та радості FamilуFestPicnic, який запланували на середину червня. Фестиваль має на меті започаткувати новий соціальний проект оновлення дитячих майданчиків міста.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи.

Організатори соціальної ініціативи - Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Клубом активних мам «Комільфо».

Флешмоб у Центральному парку імені Лесі Українки відбувся вдруге. Не дивлячись на густі сірі хмари саме в час флешмобу сонце усміхалось і зігрівало всіх присутніх на радісному дійстві. Допомагали зігрітись і гарячий чай і танцювальні рухи, і нові знайомства.

Сімейний флешмоб тривав більше години. Серед присутніх розіграли 10 квитків на майбутній фестиваль, вартість яких приблизно сягатиме 100 гривень.

На завершення свята, щоб отримати солодке слово «люблю», мамусі з мікрофоном, роль якого виконував шоколадний батончик, бігали за дітлахами, під виглядом крутих журналістів каналу BBC.І їм таки вдалось взяти інтерв’ю у найстійкіших, які ще сподівались на продовження свята і перекус печивом. Дітки з радістю відповідали на запитання, їм було цікаво уявити себе зірками ТВ.

Хоробра модниця Улянка з блиском в очах продемонструвала свої почуття в обіймах матусі.

Семирічний веселун Ілля, який не соромився постійно показувати беззубу усмішку, чомусь дуже засоромився поцілувати свою маму-Іринку.

Красунчик Сашко розчулив свою мамулю впевненими і голосними словами «ДУЖЕ люблю!»

Від батончика залишився лише папірець, а це значить що інтерв’ю завершено. Отож, чекаємо на нові флешмоби, подарункові квиточки, веселі танцювальні композиції та просто гарний настрій.

Організатори і учасники заходу щиро дякують активістам добра: ведучому Славку Мазурку за теплу атмосферу і гарний настрій, звукорежисеру Роману за підбір позитивної та легкої музики, фотографам Олегу Черненко та Володимиру Пивовару за гарні яскраві знімки та Олександру Солов’ю за прекрасне відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатоль_ Показати IP 7 Квітня 2015 13:01
Радість буде коли їм папірці за комунальні послуги принесуть!
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 7 Квітня 2015 13:24
Це комент бездітної, обмеженої людини, яка тільки все позитивне чорнить дурними коментами! Напевно багато злоби накопичив! Наталка Семенівна тебе,очевидно, не підтримує. РОЗДІЛИ РАДІСТЬ ІЗ МОЛОДИМИ СІМЯМИ! ПРИМІТКА: А ПАПІРЦІ за КОМ. ПОСЛУГИ - залишаться папірцями. ФІЛЬТРУЙ НОВИНИ!
Анатоль_ до Корінний лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 13:31
не пий горілку!
Корінний лучанин до Анатоль_ Показати IP 7 Квітня 2015 13:48
А ти що, вже перебрав оковитої та застерігаєш інших ! Ти про піст забув, про страстний тиждень! Іди посповідайся разом із НС , а то сидите в своїх "норах" та строчите коменти. Все, будь здоров, витрачати час на тебе не буду . Бачу сам собі виставляєш нікчемні плюси !
Штефан,Луцьк до Корінний лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 14:12
Передзвони Льончику, він вчора вже приїхав!
Лучанка Показати IP 7 Квітня 2015 14:01
Успіхів вам! Гарне свято!
Юлія Показати IP 7 Квітня 2015 14:15
Хороше свято !!! Агов , люди! Нам всім не вистачає трішечки добра та любові ! Однак споглядаючи чудових діток - МИ ЩЕ НЕ ВСЕ ВТРАТИЛИ ! Успіхів вам !
123 Показати IP 7 Квітня 2015 14:19
Клас, молодці!!!!!!!!!
Саша Показати IP 7 Квітня 2015 14:20
А хто така Наталка Семенівна? Тут явно пишуть після пива
Корінний лучанин до Саша Показати IP 7 Квітня 2015 14:36
Ти не зрозумів натяку. Цей типаж , АНАТОЛЬ_ , постійно у своїх постах де треба і не треба, завжди згадував та посилався на НС які б новини тут сайті не були- це кинулось в очі. Я завжди читаю новини ВН у вільну хвилину .
Штефан,Луцьк до Корінний лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 14:50
Передзвони Льончику на мобілку, а не новини читай. вони післязавтра з Кічкаре знову їдуть на Польшу. У Наталки Семенівни свої справи
читач Показати IP 7 Квітня 2015 14:24
а що чекає цих дітей і батьків в майбутньому з такими цінами і малими зарплатами ГУМКА роззумні люди зараз не народжують....
Віка Показати IP 7 Квітня 2015 14:48
Хай діти ростуть на радість . Але аби не було війни і потім не хавати своїх дітей. Якщо мають можлвість то народжують. Бо зараз дійсно треба задуматись а то стільки бід хвороб з діткаим по телебаченню взагалі чути і допомогу просять. Треба ще цим дітям допомога. А батьки з дитини спочатку роблять іграшку і все. А виростає і оставлюять на самоті зі своїми проблемами.
Горішок Показати IP 7 Квітня 2015 14:57
Хоч якийсь ПОЗИТИВ ! Скоро найпоширинішою професією стане " психолог".Більше хороших новин , добрих починань .Молодці організатори ,дай Бог Вам сил та терпіння довести задумане до логічного завешення та нових ідей. Можливо світ зміниться на краще !
Агнія Показати IP 7 Квітня 2015 15:13
а що це за така оперативність? вихідними????? новина була 2 дні тому, чого вона оприлюднена лише зараз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus