USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька створили «живий» вінок

24 Серпня 2017 14:42
Сотні жителів та гостей міста зібралися на Театральному майдані Луцька для того, щоб утворити величезний вінок у рамках щорічної акції «Українська вишиванка».

Традиція була започаткована ще у 2007 році. В акції можуть брати участь усі охочі, основна умова – бути одягненим у традиційну вишиванку.

Цьогоріч живою фігурою, яку створили учасники зібравшись разом, став вінок, як один з найдавніших українських символів. Кілька сотень людей сформували коло, від якого струменіли кількаметрові різнокольорові стрічки.


Коли традиційний український "живий віночок" був готовий, організатори потішили присутніх, вистріливши барвистими конфеті блакитного та жовтого кольорів.


Нагадаємо, 26-й День Незалежності України лучани святкують сьогодні від самого ранку, розпочавши з урочистої ходи та спільної молитви перед пам’ятником борцям за незалежність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 24 Серпня 2017 14:56
Оце молодці! Як це по-нашому, по-українськи! Радію за вас, мої любі, вже 26 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus