USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Торчина збудують сучасний спортивний комплекс

7 Грудня 2017 19:00
Новий комплекс із сучасними залами, де займатися спортом зможуть як дорослі, так і діти, заплановано збудувати в містечку до липня 2019 року.

Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини головний бухгалтер Торчинської селищної ради Ірина Кревська, запланована вартість побудови об’єкта становить близько 26,576 мільйона гривень. Необхідні кошти мають скерувати з державного бюджету в рамках програми з інвестиційного розвитку територій. У 2017 році з цією метою поки виділили тільки 2 мільйона. Окрім того, до фінансування спорудження спортивного комплексу долучиться також селищна рада. Не виключено, що на його базі пізніше буде створено комунальне підприємство.

Об’єкт буде знаходитися в центрі Торчина – на вулиці Незалежності, між місцевою школою та стадіоном. Передбачається, що комплекс матиме безпосереднє сполучення зі стадіоном, аби, до прикладу, спортсмени після необхідної підготовки чи тренувань могли виходити відразу на змагання.

Ще цього року селищна рада планує укласти відповідний договір із підрядником, а самі будівельні роботи розпочнуться вже наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Міщани Показати IP 8 Грудня 2017 16:22
У Торчині вже всюди шик і порядок, лишилося тільки спорткомплекс збудувати.
АЙ ЕМ до Міщани Показати IP 4 Березня 2018 19:37
Поки дають з держави кошти на такий проект (або проектище, як для такого села), то треба хапати обома руками. Інші дрібниці можна зробити за кошт місцевої влади. Значить толковий керівник, раз зумів вибити кошти на цей спорткомплекс, не всім громадам так фортунить, деякі на ремонт школи роками просять грошей. Цінуйте це. Садочок там крутий збудували. Знайомий розказував, що йому дала сільрада нормальну фінансову допомогу після того, як хата згоріла. Був у Торчині на весіллі в ресторані "Шанс", там така кухня що луцьким ще далеко, і недорого. Але стільки "індіанців" як у Торчині, ще ніде не бачив.
Твій знайомий до АЙ ЕМ Показати IP 18 Березня 2018 09:05
Більше 2 тис нікому не дають. Це нормальна допомога? Толковий голова думає, як наповнити бюджет, а не як спортзал ліпити для піару, на утримання якого з Веселого гроші буде тягнути. І взагалі торчинці заслуговують такого мера, він задовільняє директора музшколи, Колоса. ПІДПРИЄМЦІВ, ЯКІ УХИЛЯЮТЬСЯ ВІД ПОДАТКІВ, ромів і т д. НІЯКОГО ПРОГРЕСУ., ні у нього з'явилося кілька видів житла, земля і грошики, дивись декларацію Хіба що спорт зал і садочок, котрий вже будує від початків свого мерування.
Сусід до Міщани Показати IP 18 Березня 2018 09:33
Заїдеш у Торчин І бачиш стабільність, як було у кінці 90их так і тепер. Зате мер вже 2 машини зїдив за 12 років катання до постійного місця проживання. А на бензинчик сільрада грошики ДАЄ...
хм Показати IP 8 Березня 2018 21:26
краще хай просту спортлощадку відремонтують
торчин Показати IP 1 Січня 2019 20:52
кревський коли автомати закриіш у волбуді ато е певні сумніви або ти сцикун як завжди або ти такош граєш
торчинець Показати IP 13 Липня 2020 00:21
Люди,як таке може бути-за свою незаслужену зарплату сільський голова скуповує знову житло і землю? У нього доходи в декларації значно менші ніж видатки!і це вже не говоримо про те,що записано не на нього,а на членів сім'ї,батьків.На що дивляться антикорупційні органи?!Ганьба і сором таким чиновникам!І тим хто іх покриває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus