USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Туреччині арештували ексдепутата з України, який вбив двох своїх дітей та поранив дружину

22 Травня 2022 08:57
У турецькій Аланії за звинуваченням у навмисному вбивстві заарештували та відправили у в’язницю 38-річного проректора з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна Олексія Навроцького, який вбив двох своїх дітей та поранив дружину.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання Sabah.

«В Аланії батько-українець ножем убив двох своїх дітей 4 та 6 років, а потім намагався убити свою дружину. Чоловіка було затримано нарядами поліції та доправлено в суд, який постановив арештувати чоловіка за звинуваченням в умисному вбивстві», – повідомляє видання.

Інцидент стався у п’ятницю, 20 травня, в районі міста Сарай.

Як пише Кореспондент, імовірно, вранці між подружжям спалахнула сварка, 38-річний українець напав на дружину з ножем, поранив її та зарізав дітей. Жінці вдалося втекти та сховатися у ванній кімнаті. Як розповідає видання, крики потерпілої почули його батьки, які перебували в сусідній кімнаті, та викликали поліцію.

Медики, що прибули на місце, констатували смерть 4-річного хлопчика та його 6-річної сестри. Підозрюваного затримали на місці пригоди. Його дружина розповіла, що вони приїхали з Харкова та винаймали квартиру, вона жила внизу зі свекрухою, а чоловік – нагорі з дітьми. Навроцький намагався спочатку вбити дружину, але та втекла і замкнулася в кімнаті.
Вказується, що батьком, який вбив своїх дітей, виявився 38-річний викладач економіки Олексій Навроцький.

Харківське видання Newsroom пише, що йдеться про Олексія Навроцького, який з 2009 по 2014 рік працював в апараті Верховної Ради помічником нардепа. Двічі обирався депутатом Харківської райради, а у 2015 році пройшов до Харківської міської ради. До початку повномасштабної війни Олексій Навроцький обіймав посаду проректора з наукової роботи ХНУ ім. Каразіна. З березня перебував у відпустці «за власний рахунок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 22 Травня 2022 22:28
Отак от просто взяв і вбив своїх дітей? Ви можете писати нормально, з деталями, з мотивом? Чи вам хочеться в людей просто негатив викликати не важливо якими новинами?
Геннадій Показати IP 26 Травня 2022 21:51
Зеленський! А як депутати повиїзжали. Де потап народний артист. Скажеш волонтер .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus