USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Туреччині через сходження лавини загинуло понад 40 людей

6 Лютого 2020 20:39
У провінції Ван, що на сході Туреччини, внаслідок сходження лавини загинула 41 людина. Про це розповіли в Управлінні з запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини, пише "Укрінформ".

«За результатами рятувально-пошукової операції 41 людина загинула, 84 людини отримали травми», – повідомили рятувальники.

МОЗ Туреччини повідомляє, що жоден з потерпілих не перебуває у тяжкому стані, лише четверо у стабільному зараз у реанімації. Близько 20 пацієнтів вже готуються до виписки.

Відомо, що дві лавини зійшли у провінції Ван 4 та 5 лютого. Під час першої снігом накрило два транспортні засоби. Рятувальникам вдалося витягти 13 людей, лише 8 з них вижили. Друга лавина стала причиною загибелі 34 осіб. Згодом рятувальники знайшли ще 2 тіла.

Раніше у Франції, на курортах Савойї, рясні снігопади, що тривали кілька днів, створили лавинонебезпечну ситуацію. На савойські масиви випало не менше 80 см снігу, за два дні зійшло не менше десяти лавин, деякі були викликані лижниками, які вирушили в гори без попередніх консультацій з рятувальниками. Під лавину потрапили близько десяти осіб. Більшість вдалося врятувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus