USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Туреччині вже другий тиждень шукають українку, яка зникла в горах

18 Травня 2021 10:22
У горах Анталії вже другий тиждень тривають пошуки зниклої українки.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 18 травня.

Одеситка Яна Кривошея полетіла до Туреччини 1 травня. Вона самотужки вирушила на вершину гори Геїк Сіврісі, але потім перестала виходити на зв’язок. Про пошуки у соцмережах першим повідомив її брат.

Українка 1979 року народження. Вона зупинилась у кемпінгу. Там розпитувала про маршрути. Попри застереження самій не йти, підійнялась в гори. Написала мамі повідомлення, що дісталася до вершини, але більше на зв’язок не виходила.

Жінка повинна була повернутися до України 10 травня, але на літак не сіла. Тоді її рідні повідомили українського консула в Туречччині про зникнення. В країні розпочалася пошукова операція. Рятувальники та альпіністи у горах знайшли намет та особисті речі українки. За даними рятувальників, телефон жінки востаннє вмикали 4 травня на відстані приблизно 80 кілометрів від місця сходження.
Раніше повідомлялося, що в Туреччині у ДТП загинуло двоє студентів із Сум. Це – 28-річна Анастасія Пришко та 27-річний Олександр Попов, ще двох постраждалих українців рятують медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus