USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Туреччині закінчився дворічний режим надзвичайного стану

19 Липня 2018 10:13
У Туреччині офіційно завершилася дія надзвичайного стану, який запровадили два роки тому після спроби державного перевороту.

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на видання Anadolu.

"Туреччина відмінила свій дворічний надзвичайний стан з четверга з 1:00 за місцевим часом", - ідеться в повідомленні.

У разі необхідності влада може знову продовжити надзвичайний стан.

Нагадаємо, Уряд Туреччини оголосив надзвичайний стан вперше 20 липня 2016 року після спроби військового державного перевороту. За переконанням влади, його організувала організація FETO опозиційного ісламського проповідника Фетхуллаха Гюлена. Її в Туреччині називають терористичною.

Режим надзвичайного стану в Туреччині продовжували сім разів. Під час його дії у всіх державних установах ввели нові правила, у країні відбулися масові звільнення з держслужби та арешти. За офіційними даними, було заарештовано 160 тис. осіб, понад 70 тис. взяли під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus