USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Відні 40 тисяч осіб мітингували проти продовження локдауну

5 Грудня 2021 16:57
У суботу понад 40 000 людей влаштували ходу у Відні на знак протесту проти продовженя локдауну та планів зробити обов’язковими COVID-щеплення задля стримування пандемії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Люди несли плакати з написами: «Я вирішу сам», «Зробіть Австрію знову великою» та «Нові вибори» – нагадування про нещодавні політичні потрясіння, які мали наслідком зміну трьох канцлерів в країні протягом двох місяців.

Правоохоронці застосували перцевий спрей проти протестувальників, які запускали феєрверки у поліцейських, та затримали кількох учасників ходи, повідомила місцева поліція.
Австрія повідомила про майже 1,2 мільйона підтверджених випадків коронавірусу та понад 12 000 смертей внаслідок пандемії COVID-19 з початку кризи у сфері охорони здоров’я минулого року.

Читати ще: Майже тисяча жителів Фінляндії хочуть компенсації через побічні ефекти COVID-щеплень, – ЗМІ

Як повідомлялося, з метою стримування поширення коронавірусної інфекції федеральний уряд Австрії запровадив із 19 листопада локдаун на всій території країни. Було заявлено, що він діятиме 20 днів.

Головний комітет Національної ради Австрії офіційно продовжив в країні до 11 грудня запроваджений у зв’язку з пандемією коронавірусу локдаун.

Під час локдауну діє цілодобове обмеження виходу з дому – і для вакцинованих, і для нещеплених людей. Із 22 листопада залишати власні оселі можна лише з визначених причин, як-от праця та освіта, купівля продуктів, використання медичних та адміністративних послуг, відпочинок на свіжому повітрі неподалік місця проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
666 Показати IP 5 Грудня 2021 19:02
а шо таке? прівівочкі не допомогли?)
888 до 666 Показати IP 5 Грудня 2021 20:58
А вони їх робили у належній кількості? ну то нехай подихають але потім для них теж влада погана буде і теж вийдуть з протестами проти смертей... Такі туп...і люди :(
555 до 888 Показати IP 6 Грудня 2021 10:09
а ти шо за фашизм? чи ти як стадо, що скажуть те і робиш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus