USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У відвідувачок луцького караоке-клубу вкрали два iPhone

16 Січня 2020 23:31
У двох відвідувачок караоке-клубу «Паганіні» в обласному центрі Волині викрали iPhone. До того ж крадій, який вчинив цей злочин, викрав ще два мобільні телефони на заправці. За цей злочин волинянин проведе за ґратами чотири роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 22 березня минулого року близько 2.30 ночі раніше судимий громадянин Грузії, перебуваючи в караоке-клубі «Паганіні» на вулиці Електроапаратній, вкрав iPhone 7, який лежав на столі. Потому у іншої дівчини із сумки, що лежала на дивані, він поцупив 200 гривень та iPhone 5.

Ще два телефони («Meizu M6 Note» та «Xiaomi Redmi 6») обвинувачений вкрав в травні на АЗС «ВОГ» на вулиці Відродження в Липинах.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Він повернув вкрадене майно та просив суворо його не карати.

Тож суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, приєднавши один рік та один місяць невідбутого покарання.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 17 Січня 2020 08:00
За вкрадені телефони - в'язниця, а за вбивство - умовние. Що за справедливість?.
Лучанинн до Лучанин Показати IP 17 Січня 2020 10:41
Це дивлячись хто і кого вб'є. В нас по суті іде градація людей на нищу і вищу расу. Тому комусь за вбивство дають умовне. а іншого за кинутий предмет або поштовх можуть посадити за спробу вбивства.
Ірина Показати IP 17 Січня 2020 09:13
відпочили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus