USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ВНУ імені Лесі Українки буде новий логотип вишу. Фото

9 Вересня 2020 20:47
У зв’язку з перейменуванням Лесиного вишу у Волинський національний університет імені Лесі Українки та ребрендингом університету було оголошено конкурс на виготовлення нового логотипу.

Конкурс тривав з 25-го серпня по 7 вересня, інформують на сайті вишу.

Загалом, для участі у конкурсі надійшло 7 проєктів нового логотипу. 8 вересня конкурсна комісія на чолі з ректором Університету Анатолієм Цьосем обрала переможців. Після тривалих дискусії комісія вирішила надати перевагу проєкту логотипу авторства творчої групи «Лабораторія дизайну»: Дмитро Авраменко, Богдана Чугай, Марія Назарчук, Марія Єфімова та Тетяна Прокопович. Переможці отримають грошову винагороду.

«Нам дуже приємно, що в надзвичайно стислі терміни ми змогли подати варіант, який став переможцем», - заявив Дмитро Авраменко.

Друге місце посів проєкт логотипу авторства Артура Альошина. Третє місце конкурсна комісія присудила варіанту логотипу Віталія Федосюка та Олександра Більчука. Новий логотип Університету розглянуть на конференції трудового колективу та Вченій раді.

Варіант логотипу буде доопрацьовуватися після консультацій з провідними фахівцями галузі.

Всі конкурсні проєкти будуть доступні на сторінці університету у фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Andrij Показати IP 10 Вересня 2020 00:03
ВНУ це вам не колишнэ ВДУ.... здаэться рiзниця лише в однiй лiтерi а насправдi вся тенденцiя розвитку вишу iнша....
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2020 11:24
Цей логотип суцільний сором. Навпаки ВДУ - це ого у порівнянні із цим ВНУ)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus