USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ВНУ імені Лесі Українки визначили переможців турніру за Кубок ректора з волейболу

18 Березня 2024 14:42
16 березня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбувся Кубок ректора з волейболу «Абітурієнт 2024».

У змаганнях взяли участь вісім команд з різних куточків нашої області. Відкриття вже традиційного турніру відбулося у спортивному комплексі університету. Присутні виконали Гімн України та вшанували полеглих Героїв, пишуть на сайті вишу.

«Спортсмени – це надзвичайно мотивовані та дисципліновані люди, тому вони мають успіхи не лише в спорті, а й у навчанні. Бажаю вам в усіх ситуаціях впевнено йти до мети, долаючи перешкоди. Щиро зичу вам сьогодні позитивних емоцій, технічної гри і перемоги», – зауважила проректор Університет Лесі Українки Наталія Благовірна.
Декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік розповів, що цьогоріч факультету виповнюється 55 років. Директор департаменту молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий зауважив, що в університеті Лесі Українки на високому рівні розвивають різні види спорту, зокрема і волейбол.
Президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний побажав спортсменам продемонструвати хороші результати та високий рівень гри. Ведуча заходу, заступник декана факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Ольга Іванюк зазначила, що Володимир Захожий та Дмитро Піддубний – випускники факультету.
Матчі турніру відбувалися на двох спортивних майданчиках університету. Зрештою призові місця здобули такі команди:

І місце – ВК «Велика Глуша» Камінь-Каширської МТГ;

ІІ місце – ВК «ДЮСШ Ковельської МТГ»;

ІІІ місце – ВК « КЗ ОДЮСШ Луцької МТГ».
Зазначимо, що до турніру приєдналася і команда університету Лесі Українки (тренер Олександр Радченко). Волейболісти вишу зіграли виставковий матч, а також допомагали із суддівством турніру.

Організатори турніру – Волинський національний університет імені Лесі Українки та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus