USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському виші відкриють спеціальність «Правоохоронна діяльність»

9 Листопада 2021 21:41
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки планують відкрити спеціальність «Правоохоронна діяльність».

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини розповів ректор ВНУ Анатолій Цьось.

Як зазначив ректор, за останній період в університеті відкрили кілька нових спеціальностей, зокрема, це «Медицина» та «Клінічна психологія». Наразі ліцензують спеціальність «Правоохоронна діяльність».

«Наразі є надзвичайно велика потреба у поліцейських з новим мисленням, з новим баченням і правоохоронної діяльності, і розвитку нашого суспільства. Цього року ми підготували всі необхідні документи для ліцензування цієї спеціальності. Тим більше, що вона регульована, тобто ми мусимо отримати позитивне рішення Міністерства освіти. У нас є кадри, матеріальна база, тому думаю, що цього року ми започаткуємо цю спеціальність», – сказав Анатолій Цьось.

Водночас він наголосив, що наразі не бачить доцільності у відкритті інших нових спеціальностей, однак якщо вчена рада університету висловить пропозиції про їх відкриття, то це обов’язково розглянуть.

Завтра о 8.00 на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини вийде повна версія інтерв’ю з ректором ВНУ імені Лесі Українки Анатолієм Цьосем.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus