USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У ВНУ набиратимуть на перший курс спеціальності «Правоохоронна діяльність»

24 Січня 2023 15:12
Волинський національний університет імені Лесі Українки набиратиме студентів на перший курс спеціальності «Правоохоронна діяльність».

Про це стало відомо під час пресконференції ректора ВНУ Анатолія Цьося за підсумками трьох років на посаді.

«Ми відкриваємо нові спеціальності у ВНУ. Вже є ліцензія, будемо набирати на перший курс спеціальності «Правоохоронна діяльність». Це вже вирішено», – сказав Анатолій Цьось.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини ректор вишу повідомив, що випускники не отримуватимуть офіцерські знання, а лише дипломи.

«Випускники отримуватимуть дипломи бакалавра та працюватимуть у правоохоронних органах. А вже на роботі вони отримуватимуть звання за вислугу років», – сказав він.

Окрім цього, в університеті змінюють освітню програму з фізики – фізику й астрономію замінять на комп’ютерну фізику. Увагу акцентуватимуть на комп’ютерному моделюванні фізичних процесів.

Також є нова магістерська програма на географічному факультеті – «Регіональний розвиток та просторове планування». Нова магістерська програма передбачена й на історичному факультеті – «Публічна історія».

Дві освітні програми буде на факультеті філології та журналістики – «Українська мова та література і англійська мова», «Українська мова та література і літературна майстерність».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Во! Показати IP 24 Січня 2023 17:15
Це буде як недоварений борщ! Щось ви не додумали, хлопці...
Петрик 7 клас Показати IP 24 Січня 2023 17:39
А коли уже будуть готовити космонавтів і астронавігаторів?
лінивець Показати IP 24 Січня 2023 20:15
поліцейська академія
Василь Показати IP 25 Січня 2023 21:02
Ті поліцейські, які зараз ходять вулицями, далекі від законів. А тут ще більша халепа нас підстерігає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus