USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ВНУ на спеціальність «Правоохоронна діяльність» набиратимуть вже цього року

28 Січня 2022 13:50
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки вже цього року планують набирати студентів на спеціальність «Правоохоронна діяльність».

Про це йшлося під час пресконференції за підсумками двох років на посаді ректора ВНУ Анатолія Цьося.

У листопаді минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у ВНУ ліцензують спеціальність "Правоохоронна діяльність«. А вже у новому навчальному році в університеті планують набирати студентів на нову спеціальність.

«Це дуже цікава спеціальність, яка регламентована. Тобто, щоб почати проводити освітню діяльність за цією спеціальністю, потрібно мати ліцензію. Зараз університет працює, готуючи документи для отримання цієї ліцензії. Документи подані до Міністерства освіти і науки, наразі ми чекаємо на приїзд комісії. В нас є дуже хороші підстави, щоб проводити таку діяльність. Зараз хочемо зробити електронний тир, закупити поліграф, аби створити відповідну лабораторію. Ми надаватимемо хорошу освіту», – наголосив Анатолій Цьось.

Також він повідомив, що цього року абітурієнти матимуть змогу вступити на спеціальність «Правоохоронна діяльність» після загальноосвітньої школи. Спеціальність передбачає бакалаврат та трирічне навчання.

Проректор Юрій Громик повідомив про інші освітні напрямки. Зокрема цього року оголошено набір нову освітню програму спеціальності «Національна безпека», яка трішки змінила профіль, адже тепер це буде підготовка аналітиків, організаторів для сфери нацбезпеки. На факультеті міжнародних відносин буде освітня програма, пов’язана з міжнародною безпекою.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сумно Показати IP 28 Січня 2022 14:56
І кого ж ви навипускаєте з нульовим досвідом такої роботи? Казочками про правоохоронну діяльність чи нацбезпеку будете готувати?
Ага Показати IP 28 Січня 2022 16:28
Кадри для Варшавського ринку.
Петрович Показати IP 29 Січня 2022 00:57
А толку з ваших факультетів? Ви роботою забезпечте! Організатори)))
Поліграфолог Показати IP 29 Січня 2022 01:53
Немає жодних сумнівів, що надаватиме хорошу освіту, адже її якість - Цьося пріоритет
Феміда Показати IP 29 Січня 2022 04:08
Після урочистого відкриття басейну в лнту не дивує нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus