USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ВНУ зможуть безкоштовно навчатися студенти вишів із зони бойових дій

17 Березня 2022 06:29
Студенти тих вишів, які розташовані в зоні проведення бойових дій, можуть безоплатно отримувати освіту у ВНУ імені Лесі Українки.

Про це повідомляють на сайті навчального закладу.

Здобувачі вищої освіти тих ЗВО, які розташовані в зоні проведення бойових дій, можуть безоплатно отримати освітні послуги у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відповідно до «Тимчасового порядку надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти з територій, де ведуться активні бойові дії».

Форма для реєстрації

За потреби консультацію можна отримати в проректора з навчальної роботи та рекрутації, професора Юрія Васильовича Громика: 0957321894, [email protected]

Рааніше Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому закон щодо заборони звільнення вчителів під час дії воєнного стану. Також їм обов’язково виплачуватимуть зарплату.

Які ще гарантії дає держава:

– щодо організації освітнього процесу в дистанційному режимі (або ж в іншому, який безпечний для громадян);

– щодо збереження середніх зарплат, стипендій та інших виплат;

– щодо збереження місця роботи;

– щодо місця проживання (гуртожиток пансіон) та харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus