USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У вогні щонайменше 7 поверхів: у Дніпрі горіла дев’ятиповерхівка головного офісу АТБ

22 Січня 2022 17:38
У Дніпрі на проспекті А. Поля горіла дев’ятиповерхівка головного офісу АТБ – вогонь охопив щонайменше сім поверхів.

Як повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, пожежа почалася 22 січня о 14:15 на першому поверсі ресторану Пальміра, розташованого у приміщенні, пише НВ.

Зазначається, що пожежа поширилася з першого по сьомий поверхи.

Станом на 15:00 рятувальники з’ясували, що горить утеплювач зовнішньої стіни (мінеральна вата) з розповсюдженням пожежі в офісне приміщення на четвертому поверсі.

Станом на 15:40 пожежа вже розповсюдилась на офісні приміщення з четвертого по сьомий поверхи глибиною до двох метрів всередину будівлі. Розвідка рятувальників з’ясувала, що розповсюдження пожежі на інші приміщення немає.

О 15:48 пожежу локалізували.

У ДСНС також повідомили, що жертв та постраждалих внаслідок пожежі немає.
Інтернет-спільнота Днепр оперативный опублікувала кілька відео та фото пожежі. Вона зазначає, що горить саме головний офіс АТБ на проспекті А. Поля. Також про те, що пожежа саме у головному офісі компанії на проспекті А.Поля повідомляє низка ЗМІ.

Днепр оперативный також повідомляє, що проспект А.Поля через пожежу перекрили. А через те, що на автомобіль, який стояв поруч з палаючою будівлею, впав шматок пластикової обшивки, він теж загорівся.

На сайті інтернет-спільноти є фото зі згорілим авто.
Принаймні на одному фото Днепра оперативного видно, що полум’я виривається над дахом будівлі.
Про перекриття тротуару і частини проїжджої частини проспекту А.Поля повідомляє також видання Наше місто.

Це видання наводить коментар пресслужби АТБ: «Постраждалих нема. Пожежа почалася з боку госпчастини ресторану Пальміра. Попередньо спалах відбувся в системі витяжки. Дані уточнюються. На місці працюють пожежники. Додаткова інформація буде після локалізації пожежі», – заявили в компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сільпо Показати IP 22 Січня 2022 19:01
гори-гори ясно)))
Олесь Показати IP 22 Січня 2022 23:37
Сліди замітають, аудиторська перевірка видно мала бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus