USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі для хворих на СOVID-19 перепрофілювали педіатричне відділення ТМО, терапевтичне – заповнене

7 Вересня 2020 14:37
7-го вересня стало відомо про перепрофілювання ліжок педіатричного відділення Володимир-Волинського ТМО: за узгодження з управлінням охорони здоров’я їх відведено для лікування пацієнтів із СOVID-19. Таке рішення прийняли, оскільки терапевтичне відділення, яке перепрофілювали раніше під COVID-19 – уже заповнене.

Інформацію БУГу підтвердила Тетяна Ващук, головний лікар Володимир-Волинського ТМО.

Вона розповіла, що хворих дійсно багато, епідеміологічна ситуація ускладнилась: «Так, ми розгорнули педіатричне відділення під хворих на СOVID-19. На сьогоднішній день у нас 43 випадки пневмонії із підозрою на СOVID-19, 6 випадків з яких – підтверджені, 37 – очікують результатів. Ми мусимо виходити з цього, що маємо. Щодо перепрофілювання ліжок – це узгоджено з управлінням охорони здоров’я».

Читати ще: 55 нових хворих на COVID-19: де на Волині виявили захворювання

За її словами, наразі під лікування пацієнтів на COVID-19 відведені такі відділення: терапевтивне, педіатричне та інфекційне.

«Терапевтичне відділення, педіатричне – все відведено під «ковід», реанімація – у нас там в резерві, для важких пацієнтів, де є ШВЛ, аби ми могли забезпечити інкубацію, кисневу терапію. Інфекційне відведене раніше. Якщо буде збільшуватись кількість хворих, буде підніматись питання перепрофілювання інших ліжок», – розповіла Ващук.

Станом на 7-ме вересня у Володимирі-Волинському та районі на COVID-19 хворіють 130 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 8 Вересня 2020 07:55
Пока 14 омбр на передовій ,обладнати одну із царських казарм вони всеодно порожні, таке вже в історії було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus