USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському відремонтують вулично-дорожню мережу

25 Травня 2020 08:44
Цього року заплановано здійснити поточний ремонт вулично-дорожньої мережі з асфальтобетонним покриттям у місті Володимирі-Волинському.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 червня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 9 червня.

Очікувана вартість робіт становить 2 584 096 гривень.

Поточний ремонт вулично-дорожньої мережі включатиме ямковий ремонт асфальтобетонного покриття, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, обрубування країв основи та покриття електричним перфоратором, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, улаштування покриттів із гарячих асфальтобетонних сумішей.

Усі роботи мають закінчитися 25 грудня поточного року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а також документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus