USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині за майже 4 млн зроблять дві дороги

1 Квітня 2023 19:48
Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради оголосило тендери на ремонт чергових вулиць. Нині йдеться про поточний ремонт вулиць Симоненка та Ревуцького в місті.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 11 квітня.

Поточний ремонт вулиці Симоненка у Володимирі оцінили у 962 620 гривень, а вулиці Ревуцького – у 2 913 871 гривню.

Ремонт вулиці Симоненка включатиме улаштування дорожніх корит і одношарових основ зі щебеню, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Роботи мають завершити до 30 серпня цього року. Гарантійний термін становитиме один рік.

Своєю чергою, на вулиці Ревуцького запланували зробити наступне: розбирання асфальтобетонних покриттів, улаштування основ, заміна бортових каменів, улаштування дорожніх корит, перекладання горловин оглядових колодязів інженерних мереж, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, улаштування покриття з щебенево-піщаної суміші, планування узбіч, встановлення дорожніх знаків.

Роботи планують закінчити до 30 серпня 2023 року. Гарантійний термін становитиме чотири роки.

Нагадаємо, у Володимирі запланували цього року провести ремонт низки вулиць, зокрема Сагайдачного, Академіка Корольова, Богдана Лепкого, Мономаха та Просвіти, Героїв Крут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Відродження Показати IP 3 Квітня 2023 14:34
а коли наш проспект в Луцьку відремонтують? може, хоч аварій менше стане

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus