USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Володимирі-Волинському підприємці пікетували міськраду. Фото

2 Листопада 2020 13:04
2-го листопада у Володимирі-Волинському під міською радою зібралися підприємці. Акція була анонсованою.

Про це повідомляє «Буг».

Причина зібрання – вимагали від влади міста прийняти рішення, яким би могли керуватися правоохоронні органи, щоб припинити складання протоколів про порушення підприємцями карантину у Володимирі, який знаходиться у «червоній зоні». Як виявилося раніше, рішення міської комісії ТЕБ і НС для поліції не має сили.

Підприємці просять скликати сесію міськради, адже потрібне рішення органу місцевого самоврядування про пом’якшення у Володимирі-Волинському, який знаходиться у червоній зоні, заходів карантину.

Нагадаємо, попри рішення міської комісії ТЕБ і НС, поліція почала минулого тижня складати на місцевих підприємців протоколи за порушення правил карантину, керуючись постановою Кабінету Міністрів. Як зазначили БУГу, правоохоронці не можуть діяти згідно з рішенням міської комісії, адже її рішення не має такої сили.

За словами підприємців, вони ходили кілька разів до мера, проте відповіді, чи скликатиме сесію чи ні, так не отримали. Тому вони зібралися під міською радою, щоб їх почули.

Підприємці дали міському голові час до середи, щоб скликати сесію або дати офіційну відмову. Тоді це можуть зробити його заступники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вокер Показати IP 2 Листопада 2020 14:55
Запах мандаринок в этом году почувствуют не все....
укр Показати IP 2 Листопада 2020 15:06
яка сесія космонавти депутатів ще немає
Всім Показати IP 2 Листопада 2020 18:41
Базарні бариги ладні вдавитися за копійку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus