USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському розпочали будівництво нового сміттєзвалища

20 Листопада 2018 23:50
У Володимирі-Волинському розпочали будівництво нової карти сміттєзвалища неподалік тієї, яка використовується зараз.

Про це повідомляє Буг.

З міського бюджету на об’єкт виділено 500 тисяч гривень. Кошти на співфінансування вдалося залучити з інших бюджетів. Завдяки підтримці народного депутата Ігоря Гузя із державного бюджету було залучено 5-ть мільйонів гривень на цей етап робіт. До завершення року планується викопати глибокий 5-6 метрів глибини котлован.

Хоча погода на дворі морозна, для такої техніки вона не страшна.

Нагадаємо, що майже рік тому під час робочого візиту нардепа Ігоря Гузя до Володимира-Волинського, мер Петро Саганюк звернувся з проханням допомогти отримати частину коштів для розробки нової карти сміттєзвалища. На сьогодні використовується 2-га карта, котрої вистачить ще на 2 роки.

Більше в сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus