USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі жителі кількох вулиць – другий день без води через порив

18 Січня 2022 17:40
У місті Володимир внаслідок аварії на центральному магістральному водопроводі жителі вулиць 20 липня, Лесі Українки та прилеглих до місця пориву – другий день без водопостачання.

Як розповів директор Володимир-Волинського управління водопровідно-каналізаційного господарства Сергій Луцюк, через зменшений тиск вода є не всюди, зокрема може не доходити на верхні поверхи багатоповерхових будинків, пише Суспільне.

«Від нашого водопроводу йдуть дві гілки, одна з яких зараз перекрита. І одна гілка залишилася на все місто, тому є малий тиск. Без води зараз прилеглі вулиці – це здебільшого будинки приватного сектору. І віддалений район біля скотофуражного ринку», – зазначив керівник Володимир-Волинського УВКГ.
Скільки саме будинків у Володимирі наразі перебувають без водопостачання Сергій Луцюк не повідомив.

Зі слів комунальника, аварія сталася 17 січня, на місці пориву стався зсув ґрунту та утворилася яма глибиною чотири метри, а поряд із ділянкою водопроводу пролягають газові труби. 18 січня аварійні бригади продовжили ремонт на ділянці водопроводу, зокрема встановили загороджувальні щити та почали вручну розкопувати водопровідну мережу.

«Зараз там обвали ґрунту і дуже небезпечно працювати. Якщо сьогодні до ночі не встигнемо, то завтра до обіду будемо намагатися все поремонтувати», – каже Сергій Луцюк.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus