USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У «Волині» – двоє новачків

11 Вересня 2019 11:11
Новими футболістами «Волині» стали 19-річні півзахисники – Артур Мурза та Іван Головкін. Останньою командою обох новачків був «Маріуполь», за який вони виступали за юнацькі, молодіжні команди та виходили на поле у рамках Прем’єр-ліги, повідомляє клубна пресслужба лучан.

Артур Мурза при цьому є вихованцем школи «Маріуполя», а Іван Головкін – вихованцем донецького «Шахтаря», після якого виступав за херсонський «Кристал» ще у першості ААФУ, після чого приєднався до «Маріуполя».

Нагадаємо, у липні до складу «Волині» приєдналося дев’ятеро новачків – Тарас Михалик, Віталій Пономар, Амбросій Чачуа, Назар Мельничук, Андрій Стрижеус, Ярослав Котляров, Владислав Леванідов, Дмитро Харченко та Андрій Зінь. А наприкінці серпня на умовах оренди до нас повернувся Ігор Карпенко.

Наступний матч в Першій лізі наші футболісти проведуть у неділю, 15 вересня, коли приймуть «Балкани». Початок гри – о 18:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus