USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинянки в АТБ витягнули гаманець, у якому було 11 тисяч

18 Березня 2023 23:12
У Горохові в АТБ крадійка витягнула в жінки гаманець, в якому було 11 тисяч гривень. Злочинниці призначили умовне покарання.

У вироку Горохівського районного суду йдеться про те, що злочин трапився 22 листопада минулого року. В приміщенні супермаркету АТБ на вулиці Луцькій, 21 уродженка села Борисковичі Горохівського району Наталія М. таємно вкрала в жінки гаманець, в якому було 11 тисяч гривень.

У суді волинянка визнала свою вину, підтвердивши всі обставини вчинення злочину. Потерпіла не мала жодних претензій до крадійки, оскільки та компенсувала завдані збитки.

Врахувавши те, що потерпіла не наполягала на суворому покаранні, суд призначив зловмисниці покарання у виді п’яти років позбавлення волі, яке замінив на рік умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 19 Березня 2023 07:52
З таким кешем їй потрібно в СІЛЬПО.
Новік Показати IP 20 Березня 2023 13:41
Ой, а кому ж так АТБ заважає?) Ніби вперше в когось гаманець поцупили, це стається практично щодня! А два дні назад за мишу в АТБ писали, а завтра що вже там станеться?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus