USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина, який обікрав АТБ на 350 гривень, посадили на 4 роки

11 Липня 2022 06:33
Раніше судимого лучанина, який хотів винести з АТБ продуктів на 350 гривень, посадили на чотири роки.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Як ідеться у матеріалах справи, крадіжка трапилася 3 січня в супермаркеті «АТБ» на вулиці Ковельській, 68. Раніше судимий лучанин взяв з полиць магазину продуктів на 352 гривні та намагався винести їх за межі супермаркету, не заплативши, однак його зупинили працівники «АТБ».

У суді крадій своєї вини не визнав, пояснивши, що він дійсно частково не розрахувався за товар, оскільки забув це зробити. Водночас за межі магазину він не виходив, а був зупинений охороною супермаркету. Але також чоловік зазначив, що шкодує про вчинене.

Незважаючи на таку позицію обвинуваченого, суд після дослідження доказів дійшов висновку, що його вина повністю доведена.

Суд призначив крадію покарання у виді двох років позбавлення волі, приєднавши невідбуте покарання 2 роки та один місяць за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читачка Показати IP 11 Липня 2022 07:51
А тих, що крадуть гумдопомогу фурами навіть не ловлять
Лучанин Показати IP 11 Липня 2022 08:59
Правильно. Нема чого красти. Ти точно знав, що це не твоє. А ось у попередній новині, де курка регулярно обкрадала магазини у Порт Сіті на значно більші суми, крадійці дали умовно. Ох ці судді !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus